Actualitat / Notícies

El nostre objectiu: el millor servei als nostres clients

El nostre objectiu: el millor servei als nostres clients

Divendres passat vam organitzar una primera jornada al nostre despatx per presentar el nou programa per facilitar la millor tecnologia de gestió als nostres clients. Estem preparant una plataforma innovadora per confirmar l’aposta de Nous Tràmits Grup per la tecnologia, el servei més modern als nostres clients i la millor tecnologia. La versió beta ja està elaborada i ara cal fer les primeres proves a basa d’utilitzar la plataforma. Davant d’una quinzena d’empreses, el nostre CEO, Gerard Masa, va fer una anàlisi de la situació actual i de quin serà el futur a curt termini per als despatxos professionals. La tranformació digital és invevitable i cal tenir la millor formació per oferir el millor servei i assessorament als clients.

Una vegada acaba la presentació, la segona part de “networking” es va celebrar al nou restaurant de Girona Si no fos, del Grup Porcus, una aposta gastronòmica molt innovadora. Acabada la jornada, volem agrair la confiança dels nostres clients, la confiança vers el nostre despatx i la valoració que van realitzar de la nostra plataforma per obtenir la millor informació i en temps real de la seva empresa. Repetirem aquest estil d’actes perquè ens agrada aportar aquest valor als nostres clients.

8 d'Agost de 2019 0

Nous Tràmits Grup signa un acord pioner amb Mapfre

Nous Tràmits Grup signa un acord pioner amb Mapfre

L’assessoria i consultoria gironina Nous Tràmits Grup, de la mà del seu CEO i soci director, Gerard Masa, han firmat un contracte de en el qual Masa es converteix en un dels 150 professionals especialitzats en gestió d’inversions que les firmes especialitzades en gestió de patrimonis Mapfre Inversion SVSA i Mapfre Asset Management tenen arreu de l’Estat espanyol.

L’acord de vinculació, que ja portava mesos treballant-se amb els delegats i responsables territorials de Girona, va ser representat per Enrique Palmer, director de desenvolupament de negoci de Mapfre Gestión Patrimonial, i el mateix Masa. Segons Palmer forma part de la constitució d’una “xarxa d’agents financers professionals, de 150 persones a tot el territori espanyol, especialitzada en la gestió de patrimonis. I el que pretén Mapfre és conformar una xarxa d’assessorament financer de qualitat.”

Nous Tràmits Grup s’associa amb un dels grans per continuar democratitzant la gestió financera de particulars i empreses, portant al gran públic un tipus d’assessorament que en altres èpoques estava limitat a uns pocs. Per dur a terme aquest servei de qualitat s’oferirà serveis de carteres perfilades, gestió discrecional, i una plataforma de fons d’inversió amb un catàleg de més de 15.000 fons de les principals gestores nacionals i internacionals. Tot això, en el servei de planificació financera-fiscal i d’empresa familiar que el despatx ja fa temps està treballant amb els seus clients. 

La proposta de valor ve de la mà d’Inversis i Openfinance a través d’una solució, que serà presentada en actes posteriors, desenvolupada de cara a optimitzar processos de negoci. Això posa a disposició del despatx una suit de productes i funcionalitats que repercutirà als clients de manera immediata i aportarà més diversitat.

Sobre aquesta premisa es construeix un model col·laboratiu on el focus comú és la millor atenció i servei cap al client .

 

23 de Juliol de 2019 0

El model de Nous Tràmits Grup com a cas d’èxit

El model de Nous Tràmits Grup com a cas d’èxit

El 20 de juny vam tenir la visita a Nous Tràmits Grup del president de la Xarxa Internacional d’Assessories Iustime, Antonio Aladueña, que va voler venir a Girona per valorar un despatx professional en plena transformació digital com a cas d’èxit. Estem molt contents per la seva visita i perquè s’hagi interessant per com Nous Tràmits està liderant el canvi tecnològic al sector per oferir els millor serveis als clients. Aladueña va destacar la nostra ràpida adaptació a l’ús de les noves tecnologies i quin ha de ser el procés de transformació dels despatxos arreu de l’Estat per adaptar-se plenament als nous temps. Al final de la reunió amb el nostre CEO, Gerard Masa, vam fer aquesta entrevista a Sr. Aladueña:

 • Què és iusTime?
 • “IusTime és una xarxa nacional i internacional d’assessories. Actualment està formada per 90 despatxos nacionals i 12, d’internacionals, on busquem compartir economies d’escala, sinèrgies de coneixement i innovació, bàsicament.”
 • Gairebé tres anys el càrrec. Com valora la seva etapa com a president?
 • “Per mi és un privilegi ser el president de iusTime i, per una altra part, estem aconseguint una transformació de la xarxa per adaptar-nos als nous models de servei i els nous competidors que entren al mercat. I a part, un altre guany important és que estem assolint una unió molt forta entre tots els associats.”
 • Com valora el futur dels despatxos professionals a l’Estat?
 • “Tenim molts reptes i hem de ser capaços de convertir-los en oportunitats. Cada dia que passa és més important tenir volum de cara a les inversions que cal afrontar i en aquest sentit, el que precisament ens permet iusTime és mantenir la nostra identitat com a despatxos independents al mateix temps englobats dins d’una marca única.”
 • Com afronta iusTime el repte de la transformació digital?
 • “En ser un col·lectiu amb 90 despatxos es pot dir que hi ha un grup destacat mentre que altres despatxos van en segon terme. Però, en general, els capdavanters van tirant i això ens dóna una fortalesa i una diferenciació molt important en el mercat. I diguem que en el grup capdavanter la transformació digital és un fet per a nosaltres i ara entrem, des de fa temps, en un pas més avançat que és la innovació i els nous models de relació amb el client.”
 • En el darrer congrés es va valorar la situació actual dels despatxos professionals. I va quedar clar que hi ha un gap molt gran entre els despatxos moderns i els tradicionals.
 • “Està clar que cal diferenciar entre els despatxos i que alguns necessiten una empenta per posar-se al dia, però està clar que, en general, estem molt avançats. I IusTime està a l’avantguarda a l’Estat.”
 • Què aporta Nous Tràmits Grup a iusTime?
 • “Nous Tràmits és un despatx que compleix perfectament amb el perfil que busquem a iusTime que són, fonamentalment, despatxos inquiets, innovadors i amb una mentalitat oberta de cara a compartir coneixement amb la resta dels associats a la recerca també de sinèrgies.”
 • El seu repte i visió com a president quina és?
 • “La meva visió és que ens hauríem d’aconseguir convertir-nos en una marca única i aprofitar les sinèrgies no només internes sinó que de cara el mercat, ja que tenim potencial per convertir-nos en una de les primeres marques a nivell nacional en el nostre segment.”

 

 

28 de Juny de 2019 0

Autònoms: el que ningú ens explica i tots hauríem de saber

Amb aquest títol, la nostra empresa va organitzar la darrera jornada dirigida al Gremi de Perruquers de Girona, un col·lectiu que integra un gran nombre de professionals autònoms. Durant l’acte que es va celebrar a l’Estadi Montilivi del Girona Futbol Club, el nostre CEO, Gerard Masa, va informar sobre el que s’ha de tenir en compte per evitar futurs inconvenients. Aquesta va ser la notícia que va destacar el Diari de Girona.

Masa va mostrar algunes dades d’estudis recents sobre jubilació:”El 96% de la població està preocupada per la sostenibilitat del sistema públic de pensions i pel fet que no puguin mantenir el seu nivell de vida una vegada retirats”, “el 90% desconeix com pot planificar el seu futur financer” o “el 96% dels enquestats considera que l’Estat hauria d’informar amb antelació de l’import estimat de la pensió que es percebrà en el moment de la jubilació”.

Segons el CEO de Nous Tràmits Grup, la importància de construir un futur amb tranquil·litat per l’autònom i la seva família passa per una bona planificació. La vida personal i professional de les persones està plena d’alts i baixos, per això és imprescindible escollir un bon assessor financer que ens pugui assessorar en la presa de decisions tan importants quan es parla de planificació de la jubilació i planificació de cobertures vitals.

Quins aspectes s’han de tenir en compte quan es fa una planificació financera?

 • Elaborar un llistat d’actius que tinguem actualment.
 • Estimar la pensió pública que, amb la normativa actual, percebrem.
 • Quan hem d’estalviar per assolir l’objectiu de jubilació.
 • Planificar els estalvis amb un correcte ordre i coherència.
 • Calcular altres ingressos que puguem percebre.
 • Calcular els passius.
 • Avaluar una correcta gestió del risc: i si em passa alguna cosa? Està protegida la meva família?
 • Avaluar les variables com, fiscalitat, inflació o rendibilitat.
 • I sobretot, i el més important: ajustar el pla periòdicament.

Els experts de Nous Tràmits Grup aporten tranquil·litat, assessorament i protecció a l’autònom perquè es pugui centrar amb el seu negoci sense preocupacions. El seu coneixement transversal sobre les necessitats de les empreses i les persones que hi ha al darrera, els converteix en un important col·laborador per organitzar els objectius i buscar solucions a les inquietuds.

Quin és el millor moment per començar a treballar el pla?

Qualsevol moment és bo, però la campanya de la renta ens pot servir de pretext per fer-ho: per analitzar com ha anat l’any i planificar l’any següent.

26 de Juny de 2019 0

Com crear una empresa?

Com crear una empresa?

Quan un emprenedor es disposa a crear una empresa, moltes vegades, en el primer que pensa és en els requisits formals que caldrà realitzar amb el gestor…  Pensem en papers, notari, Hisenda, models, impostos, etc. Però hi ha molts altres aspectes a tenir en compte, dels quals ens solem oblidar, quan ens preguntem com crear una empresa.

Anem a posar algun exemple: Hem fet un business plan? El business pla és la “eina” que ens permetrà reflexionar i pensar en molts dels factors que seran determinants pel negoci.

 

Com fer un business pla?

A l’hora d’elaborar un business pla, és essencial tenir en compte aquests aspectes.

 

1. Visió, valors i missió

Juntament amb la definició dels objectius, serà important també perfilar la visió, els valors i la missió del projecte que volem empendre. Si tenim molt ben definits aquests tres aspectes, totes les accions que es desenvolupin a l’empresa aniran dirigides a assolir-los. Com a conseqüència, també ens estarem encaminant en la direcció correcta, pel que fa als objectius marcats inicialment.

 

2. Quin serà el nostre públic objectiu

A continuació haurem de pensar en quin serà el nostre públic objectiu. Aquest és un aspecte important que moltes vegades passa per alt. És molt important fer-ho, perquè establir-lo ens permetrà realitzar accions o estratègies més concretes.

 

3. Quina serà la nostra competència

També haurem de pensar en quina serà la nostra competència. Haurem de pensar-ho bé, ja que treballar en un mateix sector o en un mateix territori no vol dir que necessàriament una altra empresa sigui la nostra competència. En ocasions també passa al contrari. Desconeixem altres negocis o els considerem molt llunyans al nostre i realment després descobrim que sí que represeten una certa competència.

 

4. Desenvolupar un pla financer

Per avaluar els possibles riscos que estem disposats a assumir o com anem a començar l’activitat, ja sigui amb finançament propi o aliè, haurem de desenvolupar un pla financer. En el cas d’escenaris de creixement, també haurem d’establir com anem a reinvertir els guanys, en quin tant per cent, etc.

 

5. Desenvolupar un pla de màrqueting i comunicació

Avui dia, plantejar una estratègia en aquest camp és bàsic. Per això, el desenvolupament del pla de màrqueting i de comunicació s’ha de treballar a consciència. S’ha d’aprendre tot allò que sigui necessari i establir en el pla financer quin serà el pressupost.

 

6. Un pla logístic

En cas que per vendre el nostre producte necessitem transport, serà important establir com anem a exercir aquesta logística. Haurem de pensar en quins proveïdors treballarem o amb quin pressupost comptem en cas que incloem aquestes despeses en el producte, etc.

 

7. Un pla de recursos humans

Si tindrem treballadors, serà imprescindible traçar uns pressupostos i valorar la seva viabilitat. També reflexionar entorn quins plans de formació anem a implantar per aquests treballadors, o com anem a retenir el talent, etc.

 

8. Un pla comercial

Les vendes són un dels pilars fonamentals de qualsevol empresa. Maximitzar els beneficis amb l’increment de les vendes o reduint els costos és el màxim objectiu financer de qualsevol empresa. Així que aprofundir i debatre en com es desenvoluparà la part comercial torna a ser una àrea 100% estratègica.

 

9. Un pla de gestió del risc

A l’hora d’elaborar el pla de gestió del risc, heu de preguntar-vos: Segur que estem ben assegurats? Ens han informat de quins productes asseguradors hauríem de contractar per estar tranquils? És molt important tenir aquest aspecte en compte per evitar futurs inconvenients.

 

… I quantes coses més se’ns puguin ocórrer. El Business Plan és una cosa viva, i cada any, juntament amb el teu equip, socis o consultors externs, és recomanable llegir-lo i actualitzar-lo si cal. Com ja hem escrit, el Business Pla ens ajuda a reflexionar i pensar en el nostre negoci.

Crear una empresa és un acte de responsabilitat i qualsevol empresari o emprenedor ha de saber com gestionar aquest actiu. Comptar amb professionals de confiança, valor i coneixement que ajudin a exercir aquest control serà bàsic per incrementar les possibilitats d’èxit.

Finalment, vindran els passos i els tràmits més formals per crear una empresa: Anar al notari i signar la constitució, parlar amb un gestor perquè ens ajudi en la liquidació dels impostos necessaris, portar una comptabilitat, complir amb les obligacions en matèria d’assegurances i amb l’Agència Espanyola de Protecció de Dades…

En aquest sentit, des de Nous Tràmits us oferim tot el nostre recolzament i assessorament. No dubtis en contactar amb nosaltres per qualsevol consulta o tràmit que hagis d’emprendre.

4 de Juny de 2019 0

Primer Diàleg Nous Tràmits sobre la marca personal de l’empresari

Primer Diàleg Nous Tràmits sobre la marca personal de l’empresari

Estem contents per la resposta i la crítica del nostre primer Diàleg Nous Tràmits Grup, que vam organizar el 3 maig a Sant Gregori amb el consultor Francesc Domínguez, de Barton Consultans. Aquesta primera experiència va ser interessant per nosaltres com a empresa per treure’n conclusions i valorar els objectius que ens vam proposar: potenciar el coneixement i aposta pel networking. Com a despatx professional que vol estar al dia de les noves tendències i adaptar-nos de ple en plena transformació del sector, tenir ganes d’aprendre i experimentar juntament amb els nostres clients. Aquest primer tast, ens ha agradat per la bona acceptació del ponent, un consultor de referència sobre la marca personal de l’empresari, i el format amb un dinar a peu dret.

(més…)

9 de Maig de 2019 0

Coneix-nos millor
Els nostres professionals són el nostre actiu més valuós