Actualitat / Notícies

Com gestionar el creixement empresarial i no morir en l’intent

Com gestionar el creixement empresarial i no morir en l’intent

Post de Gerard Masa | CEO de Nous Tràmits Grup

El creixement empresarial (vendes i més vendes) és, probablement, el principal objectiu al qual totes les empreses dediquem més esforços, però, COMPTE! Es pot estar aproximant la primera crisi de creixement i ni l’estiguem veient arribar… Que passarà quan totes aquestes vendes donin els seus fruits? A més vendes, més recursos (més estoc, més personal, més proveïdors, més inversió…). (més…)

4 de Novembre de 2019 0

L’empresa necessita ajuda en la presa de decisions

L’empresa necessita ajuda en la presa de decisions

Post de Gerard Masa | CEO de Nous Tràmits Grup

Fa 20 anys en el sector dels despatxos professionals, i durant aquest temps he conegut a molts empresaris i empreses… I precisament ha estat aquesta visió la que m’ha permès veure amb claredat que existeixen una sèrie d’inquietuds a la PIME. I parlo d’inquietuds perquè moltes vegades les empreses no saben valorar fins la salut de les seves organitzacions. (més…)

15 d'Octubre de 2019 0

El nostre objectiu: el millor servei als nostres clients

El nostre objectiu: el millor servei als nostres clients

Divendres passat vam organitzar una primera jornada al nostre despatx per presentar el nou programa per facilitar la millor tecnologia de gestió als nostres clients. Estem preparant una plataforma innovadora per confirmar l’aposta de Nous Tràmits Grup per la tecnologia, el servei més modern als nostres clients i la millor tecnologia. La versió beta ja està elaborada i ara cal fer les primeres proves a basa d’utilitzar la plataforma. Davant d’una quinzena d’empreses, el nostre CEO, Gerard Masa, va fer una anàlisi de la situació actual i de quin serà el futur a curt termini per als despatxos professionals. La tranformació digital és invevitable i cal tenir la millor formació per oferir el millor servei i assessorament als clients.

(més…)

8 d'Agost de 2019 0

Nous Tràmits Grup signa un acord pioner amb Mapfre

Nous Tràmits Grup signa un acord pioner amb Mapfre

L’assessoria i consultoria gironina Nous Tràmits Grup, de la mà del seu CEO i soci director, Gerard Masa, han firmat un contracte de en el qual Masa es converteix en un dels 150 professionals especialitzats en gestió d’inversions que les firmes especialitzades en gestió de patrimonis Mapfre Inversion SVSA i Mapfre Asset Management tenen arreu de l’Estat espanyol.

(més…)

23 de Juliol de 2019 0

El model de Nous Tràmits Grup com a cas d’èxit

El model de Nous Tràmits Grup com a cas d’èxit

El 20 de juny vam tenir la visita a Nous Tràmits Grup del president de la Xarxa Internacional d’Assessories Iustime, Antonio Aladueña, que va voler venir a Girona per valorar un despatx professional en plena transformació digital com a cas d’èxit. Estem molt contents per la seva visita i perquè s’hagi interessant per com Nous Tràmits està liderant el canvi tecnològic al sector per oferir els millor serveis als clients. Aladueña va destacar la nostra ràpida adaptació a l’ús de les noves tecnologies i quin ha de ser el procés de transformació dels despatxos arreu de l’Estat per adaptar-se plenament als nous temps. Al final de la reunió amb el nostre CEO, Gerard Masa, vam fer aquesta entrevista a Sr. Aladueña:

(més…)

28 de Juny de 2019 0

Autònoms: el que ningú ens explica i tots hauríem de saber

Amb aquest títol, la nostra empresa va organitzar la darrera jornada dirigida al Gremi de Perruquers de Girona, un col·lectiu que integra un gran nombre de professionals autònoms. Durant l’acte que es va celebrar a l’Estadi Montilivi del Girona Futbol Club, el nostre CEO, Gerard Masa, va informar sobre el que s’ha de tenir en compte per evitar futurs inconvenients. Aquesta va ser la notícia que va destacar el Diari de Girona.

(més…)

26 de Juny de 2019 0

Coneix-nos millor
Els nostres professionals són el nostre actiu més valuós