Firma

Nous Tràmits Grup

El grup d'empreses que acompanya el teu negoci a l'èxit

Us donem la benvinguda a la web de NOUS TRÀMITS GRUP amb la qual pretenem que serveixi com a carta de presentació dels serveis que oferim als nostres clients. Volem que representi el que som i ens agrada que sigui, per a vosaltres, un reflex dels nostres valors.

Per això hem dissenyat una web fàcil, dinàmica, àgil i en continua evolució per poder transmetre i comunicar tot allò que pot ser rellevant per a vosaltres.

Ens plau presentar-vos el nostre equip professional. Un grup humà àmpliament format que aportarà tota la seva experiència per resoldre qualsevol inquietud que el teu negoci pugui tenir.

L’equip de NOUS TRÀMITS GRUP espera que la informació que trobareu al llarg de la vostra visita sigui del vostre interés, i com sempre, restem a la vostra disposició per qualsevol petició que ens vulgueu formular.

Rebeu una salutació ben cordial.
Gerard Masa
Soci i director

351

Empreses que ens avalen

Els nostres valors

Volem que els nostres clients i el sector ens defineixin com a una autèntica firma professional i per aquest motiu ens basem en els següents pilars:

Professionalitat

És una actitud i pretenem que els nostres professionals la transmetin a través del seu compromís personal. El volem ajudar.

Aptitud

Comptem amb l’aptitud per desenvolupar la nostra feina. Som competitius i volem ser els millors.

Formació

El nostre equip humà està completament compromès amb la formació continuada, esdevenint una prioritat incondicional de la nostra organització. No entenem un bon servei sense una excel·lent formació i reciclatge.

Responsabilitat

Acceptem i prenem la màxima responsabilitat amb els nostres encàrrecs professionals.

Compromís

Som lleials als nostres valors i ens comprometem a compartir i difondre els nostres coneixements i experiència adquirits amb vostès.

Ètica

El nostre equip representa la vocació del nostre ofici, perquè entenem que aquests valors no s’aprenen a les escoles de negoci, venen amb la persona i la seva educació.

Volem ajudar-te

volem transmetre't la nostra experiència

i volem que assoleixis l'èxit

Gerard Masa - Director de Nous Tràmits Grup

El nostre equip

El nostre espai de treball

Pg. General Mendoza, 1. 1a planta – 17002 Girona. Tel: 972 224 700. Fax: 972 208 511

Coneix-nos millor
Els nostres professionals són el nostre actiu més valuós.