Consultoria

Control de gestió

Estudiem la informació que obtenim de comptabilitat, ERP i qualsevol altre programa d’emmagatzematge de dades per arribar a:

Explicar l'empresa

Fem una fotografia per explicar l’empresa i definir els punts més importants a tractar.

Definir objectius

Un cop hem explicat l’empresa amb dades, és hora de definir un pla a curt i llarg termini que defineixi uns objectius clars, tant globals com específics.

Seguir evolucions

En tot moment hem de tenir controlats els punts clau del nostre negoci mitjançant KPIs, Quadres de comandament,…

Recursos humans

El veritable valor afegit a les empreses l’aportem les persones. Per aconseguir amb èxit els objectius desitjats cal que tots els integrants d’una organització entenguin i comparteixin aquells elements essencials per a l’organització. Tothom ha de poder desenvolupar el seu màxim potencial i al mateix temps beneficiar a l’equip.

  • Alineació dels objectius i els recursos humans: plans de comunicació.
  • Compensació i benefici: direcció per objectius com a base de la política retributiva.
  • Professionalització de l’àrea RRHH: gestió laboral dirigida, definició de llocs de treball, selecció i plans d’acollida, plans de formació, gestió de riscs laborals.
  • Desenvolupament d’equips de treball per fomentar la millora contínua.

Tecnologies de la informació

Amb les eines disponibles al mercat, tota empresa a dia d’avui ha d’obtenir la seva informació rellevant de manera que sigui:

Automàtica

Amb un click hem de tenir el que necessitem.

Actualitzada

Informació fins al dia d’avui, no a mes passat.

Fiable

Sense “error humà”.

Visual

Per llegir la informació d’una manera ràpida i intuïtiva

351

Empreses que ens avalen

Tot un equip compromès amb els teus resultats

Experiència

El que a tu et passa, nosaltres ja ho hem viscut.

Compromís

La nostra dedicació depèn d’entendre qui ets, quins són els teus recursos i què vols aconseguir, per així comprometre’ns a posar al nostre equip a la teva disposició.

T'acompanyem

No només t’orientem, sinó que el nostre equip de professionals caminarà amb tu en tot el procés, posant a la teva disposició la seva experiència per resoldre qualsevol necessitat que puguis tenir.

Metodologia: Anàlisi, Planificació i Execució

No reaccionem, nosaltres actuem. El nostre mètode de treball orienta les accions a la teva organització amb esforços optimitzats a les teves necessitats. Observem l’entorn, planifiquem al teu costat l’estratègia a seguir i et preparem per executar-ho. En tot moment tu tens el control.

Tu decideixes

Et donem visibilitat d’on ets. Et plantegem escenaris de fins on pots arribar. Et dibuixem el camí per aconseguir-ho.

Harmonia entre informació, recursos humans i tecnologia perquè puguis còrrer lliurement

Tot un equip de professionals experts i coordinats al servei del teu negoci perquè funcioni amb el màxim rendiment possible i assoleixi els millors resultats.

Els nostres professionals dels diferents àmbits de gestió, finances, recursos humans i tecnologies de la informació t’aportaran tota la seva experiència i trajectòria perquè la teva empresa estigui sempre al dia i pugui còrrer lliurement.

Escriu-nos!